build your own site for free

Politika privatnosti

Zaštita osobnih podataka

Stranica www.visio-inventum.hr koristi Vaše osobne podatke u skladu s Politikom o zaštiti privatnosti, u skladu sa zakonom i vašim osobnim željama. Ova se Politika o zaštiti privatnosti primjenjuje za obradu osobnih podataka koji se prikupljaju i obrađuju putem web stranice www.domaca-paprika.com. Politika zaštite privatnosti vam daje jasan uvid u način obrade vaših podataka, predanost zaštiti vaših podataka, uvid u vaša prava i mogućnost kontroliranja svojim osobnim podacima i zaštitom svoje privatnosti. Osobni podaci su sve informacije koje se odnose na Vas i prepoznaju Vas osobno, same ili u kombinaciji s drugim dostupnim informacijama.


Prikupljanje podataka

Web stranica www.visio-inventum.hr ne prikuplja nikakve osobne poput imena, prezimena, adrese ili slične podatke, ali kroz Vašu upotrebu naše stranice, preglednik prikuplja Vaše podatke putem poslužitelja na kojima je smještena naša web stranica. Podaci uključuju vašu IP adresu, datum i vrijeme vašeg posjeta i koliko se dugo zadržavate na našoj web stranici, URL od web mjesta preko kojeg ste došli na našu stranicu, mjesta koja ste posjetili na našoj stranici i informacije o uređaju ili pregledniku (npr. vrstu preglednika i njegovu verziju te operacijski sustav). Podatke prikupljene tim putem, ne dijelimo niti prodajemo ikome, nego oni služe isključivo u statističke svrhe.


Korisnička podrška

Sva pitanja vezano za osobne podatke i zaštitu osobnih podataka, kao i za brisanje podataka na web stranici, molimo šaljite na e-mail info@visio-inventum.hr.


Promjene u Politici zaštite privatnosti

Ažurirana pravila u Politici zaštite privatnosti, ukoliko do njih dođe, uvijek će biti objavljena na ovoj stranici.

Adresa

VISIO INVENTUM, obrt za računalno programiranje,
vlasnik Mario Salai
Matije Gupca 74
31300 Beli Manastir

Kontakt

Email: info@visio-inventum.hr
Telefon: +385 (0)91 91 43 432

© Copyright 2019 VISIO INVENTUM - Sva prava pridržana  |  Politika privatnosti